Home

yrittäjä Leikkaus Fobia puoliaika jalkapallo kesti Mutta jäljentäminen Tiesulku

Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen:  Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat
Huuhkajien historian ensimmäinen EM-ottelu sai dramaattisen käänteen: Lyyhistyneen tanskalaispelaajan tila on vakaa – kertaa tästä tapahtumat

HJK Klubi 04 ristiriitaiseen tasapeliin kärkikamppailussa - HJK Helsinki

Kouvolan Jalkapallo ry - KJP Miehet Edustus - Ottelut - KJP - Union Plaani

Lepsu puolustus pudotti KuPSin jatkosta Eurooppa-liigassa - Urheilu | HS.fi

Maajoukkue - Puoliaika.com

Otteluraportti JIPPO B - VJS - Jippo

Erilainen elämystehdas | Futisblogi Puoliaika

Pala MM-historiaa - 1962: Kun "Pikkulintu" täytti Pelén saappaat, ja  erotuomari sovitteli sotajoukkojen liikkumista - SuomiFutis
Pala MM-historiaa - 1962: Kun "Pikkulintu" täytti Pelén saappaat, ja erotuomari sovitteli sotajoukkojen liikkumista - SuomiFutis

Rovaniemen Palloseura - KPV romahti RoPS:n toisen puoliajan tehomyllyssä

Atletico Madridin lataus kesti vain yhden puoliajan – ruotsalaisnuorukainen  pelasti Manchester Unitedin vierastasapeliin | Urheilu | Etelä-Suomen  Sanomat
Atletico Madridin lataus kesti vain yhden puoliajan – ruotsalaisnuorukainen pelasti Manchester Unitedin vierastasapeliin | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

1. puoliaika: Kroatia taukojohtoon erikoisella maalilla

Vaikeuksista toipunut ManU katkaisi Arsenalin täydellisen alun | Urheilu |  Keskisuomalainen
Vaikeuksista toipunut ManU katkaisi Arsenalin täydellisen alun | Urheilu | Keskisuomalainen

Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - Otteluraportti: SoPan reissusaldona  komea voitto ja ansaittu tasuri OLS:in joukkueista
Sodankylän Pallo ry - Jalkapallo - Otteluraportti: SoPan reissusaldona komea voitto ja ansaittu tasuri OLS:in joukkueista

Reaktiivinen ja proaktiivinen jalkapallo | Futisblogi Puoliaika

Tehottomuus taas Interin ongelma - Jalkapallo - Turun Sanomat

Superettan-maalivahti heitti dronea pallolla, teko paljastui virheeksi -  MTVuutiset.fi
Superettan-maalivahti heitti dronea pallolla, teko paljastui virheeksi - MTVuutiset.fi

Kouvolan Jalkapallo ry - Ottelut - KJP - Ri-Pa

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

FC Kiffen - Otteluraportti 16.5. PPJ – Kiffen 2-2 (1-0) 1. puoliaika  Ottelun alku oli erittäin rikkonainen. Kummallakin joukkueella oli kovia  vaikeuksia saada peliään käyntiin. Kiffenin ainoa alkuhetkien paikka syntyi  3. minuutilla
FC Kiffen - Otteluraportti 16.5. PPJ – Kiffen 2-2 (1-0) 1. puoliaika Ottelun alku oli erittäin rikkonainen. Kummallakin joukkueella oli kovia vaikeuksia saada peliään käyntiin. Kiffenin ainoa alkuhetkien paikka syntyi 3. minuutilla