Home

tasainen retkikunta Ei muodikas miwsten tennis atp Erikoistua Vastuuhenkilö sivustakatsoja

Jarkko Nieminen: Suomella on nyt todellinen mahdollisuus tehdä  tennishistoriaa – "Meillä on yhtenäinen ja hyvin yllätysvalmis joukkue" |  Urheilu | Länsiväylä
Jarkko Nieminen: Suomella on nyt todellinen mahdollisuus tehdä tennishistoriaa – "Meillä on yhtenäinen ja hyvin yllätysvalmis joukkue" | Urheilu | Länsiväylä

Ruusuvuori taisteli jatkoon Kazakstanissa – "Tämä oli hyvä voitto" |  Urheilu | Keskisuomalainen
Ruusuvuori taisteli jatkoon Kazakstanissa – "Tämä oli hyvä voitto" | Urheilu | Keskisuomalainen

Emil Ruusuvuori taisteli kaksinpelin ATP-finaaliin ensimmäisenä  suomalaisena yhdeksään vuoteen – "Alan tykätä tästä paikasta" | Yle
Emil Ruusuvuori taisteli kaksinpelin ATP-finaaliin ensimmäisenä suomalaisena yhdeksään vuoteen – "Alan tykätä tästä paikasta" | Yle

Tenniksen ranking-listat | ATP ja WTA | TVMatsit.com

Tenniksen ATP-kisat ja -finaaliturnaus MTV:n urheilutarjontaan vuosiksi  2024-2026 - MTVuutiset.fi
Tenniksen ATP-kisat ja -finaaliturnaus MTV:n urheilutarjontaan vuosiksi 2024-2026 - MTVuutiset.fi

Emil Ruusuvuori | Overview | ATP Tour | Tennis

Grand slam -arki löi Ruotsin tennisykköstä kasvoille ATP-finaalipaikan  jälkeen | Yle
Grand slam -arki löi Ruotsin tennisykköstä kasvoille ATP-finaalipaikan jälkeen | Yle

Tenniksen ATP-turnaukset 2024 – murtopallo.net

Official Site of Men's Professional Tennis | ATP Tour | Tennis

Hüsler oli liian kova pala Ruusuvuorelle Kitzbühelin ATP-turnauksessa |  Urheilu | Aamuposti
Hüsler oli liian kova pala Ruusuvuorelle Kitzbühelin ATP-turnauksessa | Urheilu | Aamuposti

Jarkko Nieminen ATP-listalla sijalla 67 - Tennis - Ilta-Sanomat

Tenniksen ATP-lopputurnaus 2023 – murtopallo.net

MTV alkaa näyttämään tenniksen atp-turnauksia - Urheilu | HS.fi

Medvedev päihitti Nadalin ja kohtaa ATP-finaalissa Thiemin | Urheilu |  Uusimaa
Medvedev päihitti Nadalin ja kohtaa ATP-finaalissa Thiemin | Urheilu | Uusimaa

Tennistähti Daniil Medvedevin ATP-turnaus tyssäsi yllättäen  bulgarialaispelaajan käsittelyssä | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Tennistähti Daniil Medvedevin ATP-turnaus tyssäsi yllättäen bulgarialaispelaajan käsittelyssä | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

ATP lopputurnauksessa luvassa jättiläisten taisto!: “Siitä tulee hyvin  henkinen peli” | Uutisankka.com
ATP lopputurnauksessa luvassa jättiläisten taisto!: “Siitä tulee hyvin henkinen peli” | Uutisankka.com

Vastustajat olivat supertarkkoja" – Heliövaara ja Glasspool hävisivät  miesten nelinpelin ATP-finaalissa Yhdysvalloissa - Tennis - Ilta-Sanomat
Vastustajat olivat supertarkkoja" – Heliövaara ja Glasspool hävisivät miesten nelinpelin ATP-finaalissa Yhdysvalloissa - Tennis - Ilta-Sanomat

Ruusuvuori kirjasi uran parhaan ATP-sijoituksen – leikkauksen jälkeen  paluuta tekevä Murray harppasi yli 200 sijaa | Yle
Ruusuvuori kirjasi uran parhaan ATP-sijoituksen – leikkauksen jälkeen paluuta tekevä Murray harppasi yli 200 sijaa | Yle

Viikkoennakko 39/2023 - ammattilaispelaajat ATP- ja Challenger-kiertueella,  juniorit EM- sekä Fazer JGP -kilpailuissa - Suomen Tennisliitto
Viikkoennakko 39/2023 - ammattilaispelaajat ATP- ja Challenger-kiertueella, juniorit EM- sekä Fazer JGP -kilpailuissa - Suomen Tennisliitto

BNP Paribas Open: ATP:n miesten kaksinpelin ennakko

Ruusuvuori hävisi tennisuransa ensimmäisen ATP-kaksinpelifinaalin - Urheilu  - Aamulehti
Ruusuvuori hävisi tennisuransa ensimmäisen ATP-kaksinpelifinaalin - Urheilu - Aamulehti

Emil Ruusuvuori kiipesi ATP-listalla parhaaseen sijoitukseensa |  Ilkka-Pohjalainen
Emil Ruusuvuori kiipesi ATP-listalla parhaaseen sijoitukseensa | Ilkka-Pohjalainen

Viikkoennakko 31/2023 - ATP-kiertueella useita suomalaisia, Hyvinkäällä ja  Savitaipaleella ammattilaiskilpailut - Suomen Tennisliitto
Viikkoennakko 31/2023 - ATP-kiertueella useita suomalaisia, Hyvinkäällä ja Savitaipaleella ammattilaiskilpailut - Suomen Tennisliitto