Home

College saari Kiehua lejy jalkapallo asia Filosofinen nero

Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi  iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat
Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat

Jalkapallo | Seinäjoen Sisu | Page 4

Artikkeli - ePaper

Hämeenlinnan Jalkapalloseura Ry - TIEDOTE: HJS yksinkertaistaa rakenteitaan

P12 voittivat LeJy/SoPS YJ:n – Sporting Kristina

Jouni Lehtimäki, Author at Jippo

TyPS nousi voitoillaan sarjakakkoseksi – ”Tunteet alkoivat vastustajalla  kuumenemaan” - Urheilu - Tyrvään Sanomat
TyPS nousi voitoillaan sarjakakkoseksi – ”Tunteet alkoivat vastustajalla kuumenemaan” - Urheilu - Tyrvään Sanomat

IK jalkapallo - IK jalkapallo - Naiset - Joukkue

Kuortaneen Kunto Jalkapallo | Facebook

Jalkapallo - Lehtimäen Jyske ry.

IK09 - Sisu 09

21.05.2018 SJK-juniorit v LeJy

NJS:lle vain piste Klaukkalassa – viime minuuteilla tasapeliin FC Kultsua  vastaan | Paikalliset | Nurmijärven Uutiset
NJS:lle vain piste Klaukkalassa – viime minuuteilla tasapeliin FC Kultsua vastaan | Paikalliset | Nurmijärven Uutiset

Saija Lehtimäki | Facebook

Idän osa-alueleiri 10.10.2022 Joensuu (T2008)

SoVo Jalkapallo - Huikeeta... SoVon A-junnut voitti tänään kotikentällään  RaiFun luvuin 3-2. Maalintekijät Jere Lehtimäki, Eetu Sarvi ja Remi  Grönholm. Grönholm lähti keskikentältä, peippas, pisti pujut, sivulle, läpi  ja tsippas maalivahdin ohi.
SoVo Jalkapallo - Huikeeta... SoVon A-junnut voitti tänään kotikentällään RaiFun luvuin 3-2. Maalintekijät Jere Lehtimäki, Eetu Sarvi ja Remi Grönholm. Grönholm lähti keskikentältä, peippas, pisti pujut, sivulle, läpi ja tsippas maalivahdin ohi.

Rajamäen Kehitys - Jalkapallo - null - Taas mennään, estradi on meidän!

Vapsin Futisliigan turnaus toi 20 joukkuetta pelaamaan jalkapalloa Hopun  tekonurmelle – Katso kuvat - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat
Vapsin Futisliigan turnaus toi 20 joukkuetta pelaamaan jalkapalloa Hopun tekonurmelle – Katso kuvat - Elämänmeno - Tyrvään Sanomat