Home

slummi mainostaa perunamuusi jalkapalloa puoliaika rutiini Pisteet alushame

Jalkapalloa juhannuksen kunniaksi Savonrannalla | Paikalliset | Puruvesi

Jalkapallo | "Varmaan kauden jälkeen vähän saunotaan" – Ylivoimainen ToU  varmisti murskavoitolla nousun Kolmoseen | Urheilu | Uutis-Jousi
Jalkapallo | "Varmaan kauden jälkeen vähän saunotaan" – Ylivoimainen ToU varmisti murskavoitolla nousun Kolmoseen | Urheilu | Uutis-Jousi

Suomi tekee kaksi vaihtoa, toinen puoliaika käynnissä | Urheilu | Yle

Åbo IFK - Jalkapallo - null - Ottelut - ÅIFK - FC Haka-j

Futisblogi Puoliaika | Suomen suosituin jalkapalloblogi.

Jalkapalloa: FIN-USSR 1988, 1. puoliaika | Yle Areena

Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni pudotuspeleihin  jännittävien minuuttien jälkeen | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Vasta kuudennella puoliajalla antautunut Puola eteni pudotuspeleihin jännittävien minuuttien jälkeen | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

1. puoliaika: Jemenillä ei hätäpäivää

1. puoliaika: RoPS piinaa mestareita

Jalkapalloa: FIN-BRA 1987, 1. puoliaika | Yle Areena

YLE:n kisastudio jalkapallon MM 1998 -finaalin puoliajalla - YouTube

Jalkapallo – Wikipedia

1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
1. puoliaika: Unohtakaa tylsä jalkapallo - tilanteita riitti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

1. puoliaika: Lampi pelasti HJK:n

Toinen puoliaika ei riittänyt etumatkan kuromiseen

Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä  hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat
Huuhkajille häviö Ljubljanassa, ensimmäinen puoliaika "Slovenian täyttä hallintaa" - Jalkapallon EM - Turun Sanomat

MP:lle voitto vahvan toisen puoliajan ansiosta Salossa – joukkue on Ykkösen  sarjataulukossa toisena | Urheilu | Länsi-Savo
MP:lle voitto vahvan toisen puoliajan ansiosta Salossa – joukkue on Ykkösen sarjataulukossa toisena | Urheilu | Länsi-Savo

Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki  2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi
Yleiskuva Äänislinna-Karhumäki jalkapallo-ottelusta, jonka voitti Karhumäki 2-1. Puoliaika 1-1. | Sotamuseo | Finna.fi

1. puoliaika: Kreikka virittelee yllätystä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta  toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen
Helmareille kylmää kyytiä Turun helteessä – Japani juoksi jalat alta toisella puoliajalla | Ilkka-Pohjalainen

Hirmuinen maalijuhla toisella puoliajalla: KuPS voittaa runkosarjan |  Urheilu | Savon Sanomat
Hirmuinen maalijuhla toisella puoliajalla: KuPS voittaa runkosarjan | Urheilu | Savon Sanomat

Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä  maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi
Helmarit hävisi Japanille Turussa murskalukemin – vastustaja iski neljä maalia toisella puoliajalla - Urheilu | HS.fi

Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä  toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat
Surkea TPS sai ansaitsemansa tappion – "Eka puoliaika oli katastrofi, eikä toisellakaan saatu paljoa aikaiseksi" - Jalkapallo - Turun Sanomat

Jalkapalloa: FIN-USSR 1988, 2. puoliaika | Yle Areena

Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan  tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo
Yksi hyvä puoliaika ei riitä – "Oma peli taisi seota nopeaan tasoitusmaaliin" | Urheilu | Itä-Savo

Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous  EM-areenalla - ElmoTV
Karmea toinen puoliaika paljasti sen, mikä on Huuhkajien suurin heikkous EM-areenalla - ElmoTV

1. puoliaika: HJK matkalla ennätykseen