Home

matka ovat erehtyneet kunnioittava jalkapallo sarjapiste Kumpi sulatus mutustellen

FC Folk luovutti suosiolla sarjapisteet | Haapavesi-lehti

Futuran naiset eivät onnistuneet Vantaalla – VJS piti sarjapisteet  jalkapallon naisten Kakkosen syyskierroksen avausottelussa | Urheilu |  Uusimaa
Futuran naiset eivät onnistuneet Vantaalla – VJS piti sarjapisteet jalkapallon naisten Kakkosen syyskierroksen avausottelussa | Urheilu | Uusimaa

FC Futuran miehet eivät hävinneet vieläkään jalkapallon Kolmosessa – tällä  kertaa sarjapisteet tosin jaettiin VJS:n kanssa Myyrmäen Stadionilla |  Urheilu | Uusimaa
FC Futuran miehet eivät hävinneet vieläkään jalkapallon Kolmosessa – tällä kertaa sarjapisteet tosin jaettiin VJS:n kanssa Myyrmäen Stadionilla | Urheilu | Uusimaa

Matilda Hovi ratkaisi jalkapallo-ottelun viime hetkillä – FC Loviisan  naiset nappasivat kolme sarjapistettä Loviisaan | Urheilu | Loviisan Sanomat
Matilda Hovi ratkaisi jalkapallo-ottelun viime hetkillä – FC Loviisan naiset nappasivat kolme sarjapistettä Loviisaan | Urheilu | Loviisan Sanomat

FC Loviisan miesten otteet vahvistuvat ottelusta otteluun – torstaina  joukkue nähdään jälleen kotikentällä metsästämässä tärkeitä sarjapisteitä |  Urheilu | Loviisan Sanomat
FC Loviisan miesten otteet vahvistuvat ottelusta otteluun – torstaina joukkue nähdään jälleen kotikentällä metsästämässä tärkeitä sarjapisteitä | Urheilu | Loviisan Sanomat

Pyrkivä vs. FC Nokia jalkapallo naisten kakkosdivisioonan B-lohko - Urheilu  - Nokian Uutiset
Pyrkivä vs. FC Nokia jalkapallo naisten kakkosdivisioonan B-lohko - Urheilu - Nokian Uutiset

Huijauksesta kiinni jäänyt Juventus sai uuden tuomion - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Huijauksesta kiinni jäänyt Juventus sai uuden tuomion - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Ilvekselle avausvoitto – "Ansaitsimme sarjapisteet" - MTVuutiset.fi

Kultsu FC naiset etsii valmentajaa – joukkue toi viikonloppuna Kouvolasta  kolme sarjapistettä | Paikalliset | Paikallislehti Joutseno
Kultsu FC naiset etsii valmentajaa – joukkue toi viikonloppuna Kouvolasta kolme sarjapistettä | Paikalliset | Paikallislehti Joutseno

Oriveden Tuisku lähti kesätauolle niukka tappio niskassaan – FC Lasten  nousi voittoon aivan ottelun viimeisillä minuuteilla - Oriveden Sanomat
Oriveden Tuisku lähti kesätauolle niukka tappio niskassaan – FC Lasten nousi voittoon aivan ottelun viimeisillä minuuteilla - Oriveden Sanomat

Kolmosen kärkiviisikko karkuteillään, tappioton TPV johtaa joukkoja nyt  kuuden sarjapisteen kaulalla - Urheilullista - Aamulehti
Kolmosen kärkiviisikko karkuteillään, tappioton TPV johtaa joukkoja nyt kuuden sarjapisteen kaulalla - Urheilullista - Aamulehti

JanPa nappasi sarjapisteet paikalliskamppailusta - Urheilu - Janakkalan  Sanomat
JanPa nappasi sarjapisteet paikalliskamppailusta - Urheilu - Janakkalan Sanomat

Katso: HIFK:n pelaaja teki "luissuarezit" - palkinnoksi punainen kortti ja  sarjapiste - SuomiFutis
Katso: HIFK:n pelaaja teki "luissuarezit" - palkinnoksi punainen kortti ja sarjapiste - SuomiFutis

Ensimmäisen puoliajan viimeiset 15 minuuttia kostautuivat – KaPa jätti  sarjapisteet Äänekoskelle | Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti
Ensimmäisen puoliajan viimeiset 15 minuuttia kostautuivat – KaPa jätti sarjapisteet Äänekoskelle | Paikalliset | Kangasniemen Kunnallislehti

Otteluseuranta | Kelpo esitys – nolla sarjapistettä | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Otteluseuranta | Kelpo esitys – nolla sarjapistettä | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi  iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat
Pallo-Kerho 37 nousi tärkeään voittoon – 16-vuotias Albert Vauhkonen laukoi iisalmelaisille kolme sarjapistettä lisäajalla | Urheilu | Iisalmen Sanomat

LuPo jäi pisteittä Taipalsaarella – Luumäkeläisten viimeinen kotiottelu  pelataan Taavetissa ensi lauantaina | Paikalliset | Luumäen Lehti
LuPo jäi pisteittä Taipalsaarella – Luumäkeläisten viimeinen kotiottelu pelataan Taavetissa ensi lauantaina | Paikalliset | Luumäen Lehti

SS: KuPSin omistaja Ari Lahdelta tyly ilmoitus – pelaajabudjettia leikataan  roimasti - Urheilu | HS.fi
SS: KuPSin omistaja Ari Lahdelta tyly ilmoitus – pelaajabudjettia leikataan roimasti - Urheilu | HS.fi

Luton pakotti Liverpoolin Valioliigassa tasapeliin – ennakkosuosikki  kaappasi sarjapisteen lisäajan tasoitusmaalilla | Urheilu | Etelä-Suomen  Sanomat
Luton pakotti Liverpoolin Valioliigassa tasapeliin – ennakkosuosikki kaappasi sarjapisteen lisäajan tasoitusmaalilla | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Juventus menettämässä Mestarien liigan paikan – sokkirangaistus vie 10  sarjapistettä - MTVuutiset.fi
Juventus menettämässä Mestarien liigan paikan – sokkirangaistus vie 10 sarjapistettä - MTVuutiset.fi

Maali, voitto ja nollapeli - Kokkolan Pallo-Veikot sai vihdoin kolme sarjapistettä  jalkapallon Ykkösessä | Keskipohjanmaa
Maali, voitto ja nollapeli - Kokkolan Pallo-Veikot sai vihdoin kolme sarjapistettä jalkapallon Ykkösessä | Keskipohjanmaa

Futura kävi hakemassa jalkapallon miesten Kolmosen sarjapisteet Jokelasta |  Urheilu | Uusimaa
Futura kävi hakemassa jalkapallon miesten Kolmosen sarjapisteet Jokelasta | Urheilu | Uusimaa

TPV nousi vihdoin pois Kakkosen jumbosijalta, TKT:n naiset pykälän edellä  kolmen sarjapisteen päässä - Urheilullista - Aamulehti
TPV nousi vihdoin pois Kakkosen jumbosijalta, TKT:n naiset pykälän edellä kolmen sarjapisteen päässä - Urheilullista - Aamulehti

Nokian Palloseuralle vierasvoitto jalkapallon miesten Kolmosessa  Tervakoskella - Urheilu - Nokian Uutiset
Nokian Palloseuralle vierasvoitto jalkapallon miesten Kolmosessa Tervakoskella - Urheilu - Nokian Uutiset

Jalkapallo | Kultsulle voitto sarjanousija Jäntevästä hyisellä kotikentällä  | Urheilu | Paikallislehti Joutseno
Jalkapallo | Kultsulle voitto sarjanousija Jäntevästä hyisellä kotikentällä | Urheilu | Paikallislehti Joutseno

Tottenham nousi pisteille Pohjois-Lontoon hurjassa derbyssä – Newcastle  takoi tauluun 8–0 ja historiallisen tilastorivin | Urheilu | Yle
Tottenham nousi pisteille Pohjois-Lontoon hurjassa derbyssä – Newcastle takoi tauluun 8–0 ja historiallisen tilastorivin | Urheilu | Yle