Druga građanska debata

01.06.2015.

Poštovani,

Institut za razvoj civilnog društva “Innovate“– Institute for Development of Civil Society “Innovate” – IDCSI, Vas poziva da u sredu, 03.06.2015.godine, sa početkom u 14.00h u Skupštinskoj sali opštine Leposavić prisustvujete, drugoj u nizu, otvorenoj građanskoj debati na temu ekologije i zaštite životne sredine u opštini Leposavić.

Debatu će voditi nastavnik biologije g-din Nenad Milosavljević i program menadžer Instituta za razvoj civilnog društva “Innovate” g-din Marko Marjanović. Kako smo na prethodnoj debati razgovarali o problemima koji su identifikovani na osnovu našeg istraživanja, a koji su selektovani u 5 velikih tema, na ovoj debati planiramo da se fokusiramo na konkretne probleme za koje mi, kao organizacija civilnog društva, možemo da se založimo kod lokalne samouprave i dovedemo do njihovog rešenja. Cilj debate je da identifikujemo jedan problem koji je prioritetan i da uz podršku naših sugrađana, prikupimo potpise za peticiju koja će biti sprovedena u petak, 05.06.2015. i nakon toga prosleđena lokalnoj samoupravi na dalje rešenje izabranog problema.

Na debati će takođe biti prikazani video materijali pristigli na naš konkurs za najbolji kratki film ili video klip snimljen mobilnim telefonom i dobitnicima će biti uručene novčane nagrade.

Nadamo se vašem dolasku i očekujemo da se aktivno uključite u diskusiju.

Pošaljite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


0